GALERIE

WEDDING DJ

Tu ce vis vrei sa transformi in realitate?

Sonorizari nunti, botezuri, organizari evenimente, petreceri companii, sonorizari evenimente speciale.

Petrecerea ta incepe cu Wedding DJ la 0721 469 837 sau la office@weddingdj.ro

CLIENTI CORPORATE

Subscribe
Subscribe to Wedding Dj
Subscribe to Wedding Dj
Subscribe to Wedding Dj
Subscribe to Wedding Dj

TESTIMONIALE CLIENTI

Dumitru Petre
Dumitru Petre
2024-04-25
Am avut privilegiul de a participa la evenimente unde Gabi a fost DJ-ul nostru, pot spune ca a fost sufletul petrecerii. Cu un talent remarcabil de a citi publicul și de a crea o atmosferă plină de energie, Gabi a reușit să ne facă pe toți să ne ridicăm de la mese și să dansăm până dimineața. Echipamentul său de sunet și lumini de înaltă calitate a adăugat o notă profesională întregii experiențe, garantând o calitate sonoră impecabilă și o atmosferă vizuală captivantă. Il recomand cu căldură pe Gabi pentru orice eveniment unde doriți să aveți parte de o atmosferă memorabilă și distracție garantată!
N Ghita
N Ghita
2024-04-22
Profesionist, prietenos, știe sa antreneze invitații, sa facă super atmosfera, indiferent de eveniment ( botez, majorat, nunta etc), tine pe ringul de dans toți invitații, indiferent dacă știu sau nu sa danseze, se adaptează cu succes evenimentului. Îl recomand cu încredere. Best DJ ever!
Raluca Dragunoiu
Raluca Dragunoiu
2023-12-08
Cred ca sunt minim 10 ani de cand ne incanta cu muzica lui la fiecare eveniment important, fie aniversari, fie petrecerile firmei. Asadar, recomand cu incredere ❤️
Mella Patricia
Mella Patricia
2023-08-28
Ne-am simtit minunat si am dansat pana dimineata!
Contact Alice Perfect Smile
Contact Alice Perfect Smile
2023-07-25
La noi e simplu. Work hard, party harder iar atunci cand spunem party, sunam un prieten si acela este Wedding DJ! Multumim frumos si recomandam cu incredere serviciile voastre exceptionale!
Gurlea Silviu
Gurlea Silviu
2023-07-25
Echipa Weeding DJ m-a cucerit cu profesionalismul lor si pasiunea pentru sound, muzica de calitate si de super atmosfera. De aceea Wedding Dj a fost alegerea perfecta pentru cele mai importante evenimente din viata mea. Simply the best!! Thank you guys!
Iulian Munteanu
Iulian Munteanu
2023-07-23
Totul la superlativ!
Ursica Adriana
Ursica Adriana
2019-07-22
O experienta chiar placuta, baietii stiu ce fac !