NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC WEDDING DJ SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Colectarea datelor se realizeaza in urmatoarele scopuri: resurse umane, gestiune economico-financiara si administrativa, reclama, marketing si publicitate, statistica, furnizarea de bunuri si servicii, prevenirea fraudelor, servicii de comunicatii electronice, servicii pe internet.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a SC WEDDING DJ SRL in vedere includerii dvs. in baza de date a clientilor societatii, a imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determina neinscrierea dvs. in baza de date a clientilor nostri si implicit neinformarea dvs. cu privire la produsele, serviciile oferite de societatea noastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de către operator si nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 667/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: SC WEDDING DJ SRL, la adresa de e-mail: office@weddingdj.ro sau prin posta la adresa: Bucuresti, Bd. Marasesti 100, sector 4. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa NU completati formularul ce va solicita informatiile cu caracter personal, in cazul in care completati acest formular vom considera ca ati fost de acord cu folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal inscrise in continutul formularului in cauza. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acestea nu vor fi folosite, prelucrate si/sau transmise.

WEDDING DJ SRL

CUI 35369265

J40/15855/2015

Blvd Marasesti 100

Sector 4, Bucuresti

Cod Postal 40256

Call Now Button