Informatii privind entertainmentul la nunta ta!

De ce Nunta, Botez cu DJ ?

Statisticile arata o crestere a evenimentelor cu program artistic asigurat de dj nunta, botez, lucru provenit, atat din randamentul dat de un dj profesionist, cat si de vastele cerinte muzicale ale auditoriului.

Avantajele unei nunti cu DJ sunt net superioare nuntilor cu formatii din mai multe considerente :

 • repertoriul foarte larg si foarte variat (de peste 1000 de ori mai vast decat al oricarei formatii); 
 • originalitatea interpretarilor;
 • posibilitatea de a mixa fara intrerupere, pe toata durata evenimentului
 • creatie artistica, spontana, surprinzatoare, unica evenimentului
 • mixaje spectaculoase dupa tehnici specifice 
 • calitatea superioara a suntetului
 • lipsa distorsiunilor provocate de oscilatii (microfonii)
 • aranjamentul compact si estetic al echipamentului
 • lipsa dedicatiilor remunerate

Recomandare:

Chiar daca va doriti o formatie sau o trupa de cover la evenimentul dumneavoastra, va recomand sa apelati si la serviciile unui DJ Profesionist pentru a acoperi toate cerintele si in special pauzele de dupa formatii/trupe.

Ce inseamna un DJ complet?

Un DJ complet este acel DJ care poate sustine cu succes atat un program tematic de club, un cocktail, o receptie, o prezentare, un eveniment din segmentul pool & beach, cat si o nunta cu invitati din diverse zone ale tarii. Talentul si cultura muzicala cat mai vasta sunt esentiale in capacitatea de a acoperi toate preferintele.

Recomandare:

Mare atentie la experienta DJ-ului! Un DJ profesionist este garantat de portofoliu si de recomandari.

Cota de piata a unui DJ Profesionist creste prin: 

 • multa munca, seriozitate si ambitie, pasiune
 • experienta ca DJ in cluburi, discoteci si evenimente cat mai variate
 • studiul aprofundat al notiunilor muzicale si al tehnicilor de mixaj
 • repertoriul muzical pe care il detine
 • capacitatea de a implementa in programe acest repertoriu
 • calitatea si diversitatea echipamentelor folosite
 • aspiratia catre perfectionare artistica si tehnica

Cine ne recomanda Dj-ul?

Este de preferat ca Dj-ul sa fie recomandat de prieteni apropiati, care ne cunosc atat preferintele muzicale cat si cercul de invitati.

Recomandare:

Atentie la subiectivismul persoanelor care recomanda Dj-ul, deoarece exista riscul ca oaspetii dumneavoastra sa nu fie “pe aceeasi lungime de unda’’ cu cei care il recomanda. De asemenea, mare grija la recomandarile organizatorilor de evenimente si ai detinatorilor de spatii unde se desfasoara astfel de evenimente – in 99% din cazuri sunt doar interese materiale in aceste recomandari.

Playlist-ul sau libertatea de creatie artistica a Dj-ului?

Un DJ Profesionist nu va accepta niciodata un playlist impus, insa discutiile aprofundate despre tematica muzicala a evenimentului sunt foarte utile in a intelege preferintele clientului. DJ-ul trebuie sa creeze programul pornind de la tematica impusa de client, integrand in setul sau melodii dorite de acesta, acolo unde isi au locul, fara a pierde din vedere preferintele intregului auditoriu.

Recomandare:

Incercati sa nu fiti subiectivi atunci cand impuneti o tematica muzicala si chiar cand recomandati unele melodii. Un DJ Profesionist va privi cu obiectivism ringul de dans si va gasi intotdeauna‘’numitorul comun’’, in scopul succesului evenimentului dumneavoastra.

Daca veti impune un playlist unui Dj, nunta dumneavoastra poate ajunge asemeni unui tonomat cu fise !

De ce ne trebuie la Nunta, Botez echipamente foarte scumpe?

Principalele doua considerente ale unor echipamente sunt siguranta si calitatea, dar nu trebuie sa ignoram nici faptul ca un pupitru de mixaj profesional ii confera Dj-ului posibilitatea de a va oferi spectacolul pe care il asteptati. Calitatea sunetului este esentiala pentru o nunta, deoarece trebuie gasit acel echilibru acustic care sa asigure atat energia necesara in ringul de dans si uniformitatea sunetului in sala, cat si confortul acustic al celor care vor sa converseze. 

Recomandare:

Din proprie experienta – o nunta de 200 persoane nu poate fi garantata cu un echipament mai ieftin de 20.000 euro.

Nunta cu lumini profesionale sau fara?

Fiecare client isi poate personaliza pachetul de lumini [ arhitecturale sau dinamice ] in functie de necesitati, locatie si buget. Plusul pe care il aduc acestea este semnificativ, ele ajutand atat la decorarea salonului cat si la crearea de scene specifice fiecarui moment al nuntii (deschiderea dansului, dans, sosirea tortului). Vezi GALERIE

Recomandare:

Pachetele de lumini recomandate nu vor fi niciodata in neconcordanta cu decorul si tematica evenimentului dumneavoastra si nu vor depasi niciodata limita bunului gust. Efectele de lumini vor crea un ambient placut, mai intim, mai prietenos si vor contribui la crearea spectacolului scontat.