Adresa

Sector 4, Bucuresti, Romania.

Am devenit WEDDING DJ  din pasiune pentru muzica,
fara sa facem rabat de la calitate, facem doar ce ne place !

Solicita Oferta

Solicita acum oferta si iti oferim
1 ora de consultanta gratuita! 😁  Prin trimitera formularului declari ca esti de acord cu Politica de Confidentialitate 

  * Descriere obligatorie

  Dumitru Petre
  Dumitru Petre
  2024-04-25
  Am avut privilegiul de a participa la evenimente unde Gabi a fost DJ-ul nostru, pot spune ca a fost sufletul petrecerii. Cu un talent remarcabil de a citi publicul și de a crea o atmosferă plină de energie, Gabi a reușit să ne facă pe toți să ne ridicăm de la mese și să dansăm până dimineața. Echipamentul său de sunet și lumini de înaltă calitate a adăugat o notă profesională întregii experiențe, garantând o calitate sonoră impecabilă și o atmosferă vizuală captivantă. Il recomand cu căldură pe Gabi pentru orice eveniment unde doriți să aveți parte de o atmosferă memorabilă și distracție garantată!
  N Ghita
  N Ghita
  2024-04-22
  Profesionist, prietenos, știe sa antreneze invitații, sa facă super atmosfera, indiferent de eveniment ( botez, majorat, nunta etc), tine pe ringul de dans toți invitații, indiferent dacă știu sau nu sa danseze, se adaptează cu succes evenimentului. Îl recomand cu încredere. Best DJ ever!
  Raluca Dragunoiu
  Raluca Dragunoiu
  2023-12-08
  Cred ca sunt minim 10 ani de cand ne incanta cu muzica lui la fiecare eveniment important, fie aniversari, fie petrecerile firmei. Asadar, recomand cu incredere ❤️
  Mella Patricia
  Mella Patricia
  2023-08-28
  Ne-am simtit minunat si am dansat pana dimineata!
  Contact Alice Perfect Smile
  Contact Alice Perfect Smile
  2023-07-25
  La noi e simplu. Work hard, party harder iar atunci cand spunem party, sunam un prieten si acela este Wedding DJ! Multumim frumos si recomandam cu incredere serviciile voastre exceptionale!
  Gurlea Silviu
  Gurlea Silviu
  2023-07-25
  Echipa Weeding DJ m-a cucerit cu profesionalismul lor si pasiunea pentru sound, muzica de calitate si de super atmosfera. De aceea Wedding Dj a fost alegerea perfecta pentru cele mai importante evenimente din viata mea. Simply the best!! Thank you guys!
  Iulian Munteanu
  Iulian Munteanu
  2023-07-23
  Totul la superlativ!
  Ursica Adriana
  Ursica Adriana
  2019-07-22
  O experienta chiar placuta, baietii stiu ce fac !